De creatieve kant op met een vacature wordpress developer

Waarschijnlijk heb je hem al wel eens voorbij zien komen; een vacature wordpress developer. Als wordpress developer werk jij aan het beste design voor een website voor je klanten, waarbij je hun wensen in acht neemt en een prachtige (en eveneens handige!) website bouwt. Websites zijn immers de visitekaartjes van tegenwoordig voor elk succesvol bedrijf. Daarom kan je, als je altijd lekker creatief bezig bent op het internet, prima solliciteren voor de baan als wordpress developer, want dit past dan helemaal in jouw straatje! Lees snel verder als je de details wilt weten.

Welke bedrijven zijn er?

Websites als www.stuurlui.nl zijn ervaren wordpress developers die jou hun kennis over het bouwen van de beste website willen aanbieden. Je kan er als klant heen wanneer je een nieuwe website wil of als je je huidige website wilt verbeteren, maar ook als je een baan zoekt in de creatieve hoek van het internet. Als wordpress developer ben je dan ook vooral bezig met de layout van een website, hoe het eruit ziet en hoe het op zo’n makkelijk mogelijke manier goed functioneert. Als vacature dient het dat je werkt in een ervaren team, maar je begint aan je eigen projecten. Je kan 1-3 dagen op kantoor werken, maar thuiswerken kan daarnaast ook. Je hebt mogelijkheden om door te groeien, en om andere takken van de branche uit te proberen, aangezien het team zelf niet alleen bestaat uit wordpress developers, maar ook uit projectmanagers, strategen, designers en andere developers.

Waarom bij stuurlui.nl?

Stuurlui is een bedrijf die kijkt naar de wensen van de klant, en die die ook vooraan zet. Het is voor hen belangrijk dat een website er goed uitziet, maar dat het ook functioneel is. Bij stuurlui kan je goed terecht als klant, maar als werknemer ook. Je hebt veel vrijheid, een hecht en jong team, en doorgroeimogelijkheden voor de toekomst. Kijk snel op hun website als je meer wilt weten!